1989:4 - Edvin Larsson; Gottfried Hornig; Bengt Hägglund (Svensk Teologisk Kvartalskrift, 2013)
ARTIKLAR Edvin Larsson: Apostlagärningarnas historiska värde. Synpunkter på den aktuella debatten Gottfried Hornig: Grunddrag i Harald Eklunds religionsfilosofi Bengt Hägglund: Om »Skriftens klarhet». Reformationens bortglömda grundprincip