Vojtěch Šimíček: Ústavní soudnictví ve vybraných postkomunistických zemích - Zdeněk Koudelka (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2000)
Recenze publikace - Vojtěch Šimíček: Ústavní soudnictví ve vybraných postkomunistických zemích Mezinárodní politologický ústav Masarykovy univerzity Brno 1999, 123 s.