Вроджена цитомегаловірусна інфекція: передумови для розвитку; клінічний випадок; труднощі лікування - E.V. Usachova; E.A. Silina; T.N. Pakholchuk; O.V. Konakova; A.A. Dralova; T.I. Kurochkina; I.G. Denisenko; R.L. Shevchenko (Сучасна педіатрія: Україна, 2021)
Вроджена цитомегаловірусна інфекція (ЦМВІ) є провідною причиною вроджених інфекцій немовлят у світі, оскільки може призвести до значних рівнів захворюваності, смертності або довгострокових наслідків.