Стратегічний аналіз конкурентоспроможності підприємств гірничо-металургійного комплексу України - D.O. Ruchaievskyi (European Journal of Management Issues, 2014)
Проведено стратегічний аналіз дійсного стану гірничо-металургійного комплексу. Застосовано два види стратегічного аналізу: SWOT-аналіз та стратегічний галузевий аналіз М. Портера. За результатами аналізу формалізовано сильні та слабкі сторони гірничо-металургійного комплексу України.