Poziom wiedzy i zachowania zdrowotne studentek Uniwersytetu Medycznego w zakresie profilaktyki raka szyjki macicy = The level of knowledge and health behaviours of Medical University students in the area of cervical cancer prevention - Żaneta Gawron; Gajewska Natalia; Dominika Gujska; Anastazja Gutek; Zdzisława Szadowska-Szlachetka; Marcin Rząca (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Gawron Żaneta, Gajewska Natalia, Gujska Dominika, Gutek Anastazja, Szadowska-Szlachetka Zdzisława, Rząca Marcin. Poziom wiedzy i zachowania zdrowotne studentek Uniwersytetu Medycznego w zakresie profilaktyki raka szyjki macicy = The level of knowledge and health behaviours of Medical University students in the area of cervical cancer prevention. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(8):41-53. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.59706