Stabilitás és fejlődés - János Schmehl (Belügyi Szemle, 2017)
Egy korábbi, 2015-ben publikált kutatás nyomán a szerző áttekintést nyújt arról, hogy a büntetés-végrehajtási törvény által bevezetett speciális jogi eszközök hogyan működnek Magyarországon.