III. letní univerzita v oblasti lidských práv a demokratického občanství - Vít Schorm (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 1994)
Letos v červenci se v Paříži již po třetí konala letní univerzita zaměřená na lidská práva a demokratické občanství, které jsem měl možnost se zúčastnit. Celá akce se uskutečnila pod záštitou Nadace Archy bratrství, jejímž prezidentem je Javier Pérez de Cuéllar a která sídlí ve střeše známé Velké Archy v pařížské moderní čtvrti La Défense.