ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА ОСОБИСТОСТІ: ФАКТОРИ ГОМЕОСТАЗИСУ - Petro Kvitkin; Iryna Diatlova; Lyudmyla Petrova (Вісник НЮУ імені Ярослава Мудрого: Серія: Філософія, філософія права, політологія, соціологія, 2022)
Розглянуто проблему гомеостазису інформаційної безпеки особистості у сучасному суспільстві. Досліджено фактори, що впливають на стан і тенденції інформаційної безпеки особистості. Визначено фактори гомеостазису інформаційної безпеки особистості. Обґрунтовано шляхи діяльності щодо забезпечення гомеостазису інформаційної безпеки особистості у сучасних умовах буття українського суспільства.