Závady a poruchy chovaní dětí a mládeže - Rudolf Kohoutek (Pedagogická Orientace, 2017)
Studie se zabýva klasifikací a identifikací závad a poruch chovaní dětí a mládeže. Je charakterizováno deset diagnostických skupin závad chovaní a pojednáva se o jejich diagnostice, prevenci a náprave.