Ob 90-letnici zaslužnega prof. dr. Franca Janežiča - Lea MILEVOJ; Jože MAČEK (Acta Agriculturae Slovenica, 1998)
Letos praznuje 90 let zaslužni prof. dr. Franc Janežič, dolgoletni redni sodelavec Zbornika Biotehniške fakultete, katerega delo predstavljamo v tej številki, ki je njemu posvečena.