تحلیل وضعیت شبکة رادیویی ورزش ایران از دیدگاه کارکنان و مدیران - حمید قاسمی (مطالعات مدیریت ورزشی, 2019)
این پژوهش با هدف تحلیل وضعیت شبکة رادیویی ورزش، از دیدگاه کارکنان و مدیران شبکة رادیویی ورزش در سال 1395 ، انجام شد. روش پژوهش ازنظر راهبرد، ترکیبی (کمی و کیفی)، ازحیث مسیر اجرا، مصاحبة عمیق و پیمایشی و ازلحاظ هدف، کاربردی بود. همة کارکنان و مدیران شبکة رادیویی ورزش جمهوری‌اسلامی‌ایران در سال 1395 جامعة آماری پژوهش را تشکیل دادند. با توجه به محدودبودن جامعة پژوهش، نمونه برابر با جامعة آماری بود و از روش نمونه‌گیری تمام‌شمار به تعداد 49 نفر برای نمونه‌گیری استفاده شد. برای جمع‌آوری داده‌ها از پرسش‌نامة پژوهشگرساخته با 20 سؤال استفاده شد.روایی صوری و محتوایی پرسش‌نامه به تأیید اساتید تربیت‌بدنی رسید و پایایی پرسش‌نامه ازطریق ضریب آلفای کرونباخ (82/0=  α) گزارش شد. علاوه‌بر سؤال‌های بستة پرسش‌نامه، از سؤال‌های نیمه‌ساختاریافته نیز استفاده شد. برای تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی (آزمون کلموگروف- اسمیرنوف و تی تک‌نمونه‌ای) با نرم‌افزاراس.پی.اس.اس. نسخة 22 استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که از دیدگاه کارکنان و مدیران شبکة رادیویی ورزش جمهوری‌اسلامی‌ایران، شبکة رادیویی ورزش ازنظر برخورداری از هدف،عملکرد مدیر شبکه، عملکرد تهیه‌کنندگان شبکه، عملکرد گویندگان شبکه، عملکرد گزارشگران لحظه‌به‌لحظة شبکه و عملکرد کلی شبکة رادیویی ورزش، در مقایسه با سایر شبکه‌ها در وضعیتی مناسب قرار داشت؛ اما عملکرد گزارشگران میدانی شبکه در وضعیتی نامناسب گزارش شد. با توجه به نتیجة عملکرد ضعیف گزارشگران پیشنهاد می‌شود که شبکة رادیویی ورزش برای آموزش و توانمندسازی گزارشگران ورزشی اقدام کند.