Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках трудового навчання: результати експерименту - Олександр Сушенцев (Освітній вимір, 2014)
Сушенцев О. Є. Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках трудового навчання: результати експерименту.