ВИКОРИСТАННЯ ІКТ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДИДАКТИЧНОГО ПРОЦЕСУ - Paweł Plaskura (Естетика і етика педагогічної дії, 2018)
У статтi розглядається питання монiторингу ефективності дидактичного процесу з використанням авторської системи дистанційного електронного управління Quela. Для моделювання дидактичного процесу використовуються диференцiальнi рiвняння, що описують мережi з’єднаних елементiв, які характеризують окремi компоненти дидактичного процесу. Монiторинг ефективності навчання здiйснювався за допомогою моделювання вищезгаданих мереж, що симулюють процеси запам’ятовування і забування студентами модулів навчального матеріалу. Наведено приклади застосування розроблених технологій у реальних педагогiчних ситуацiях.