СЫБАЙЛАС ЖЕМҚОРЛЫҚ ҚЫЛМЫСТАРДЫ САРАЛАУДА ОНЫҢ ЗАРДАПТАРЫН АНЫҚТАУДЫҢ МАҢЫЗЫ - M. A. Amanbek (Хабаршы. Заң сериясы, 2019)
В этой статье рассматриваются значение установления последствий коррупционных преступлений для их квалификации.