Przemoc domowa = Domestic violence - Celina Łepecka-Klusek; Agnieszka Konstancja Pawłowska-Muc; Anna Bogusława Pilewska-Kozak; Grażyna Stadnicka; Klaudia Pałucka (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Łepecka-Klusek Celina, Pawłowska-Muc Agnieszka Konstancja, Pilewska‑Kozak Anna Bogusława, Stadnicka Grażyna, Pałucka Klaudia. Przemoc domowa = Domestic violence. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(6):169-182. ISSN 2391-8306. DOI 10.5281/zenodo.18420