بررسی نتایج شنوایی استفاده از غضروف هوموگرافت در جراحی تمپانوپلاستی با غضروف - Farhad Mokhtari Nejad; Saiied Hamidreza Abtahi; Shabnam Noei Alamdary (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2011)
مقدمه: تمپانوپلاستی روش اصلاح مکانیسم شنوایی در آسیب‌های گوش است. برای انجام این عمل از فاسیای تمپورالیس استفاده می‌شود که اغلب منجر به عود بیماری می‌گردد. غضروف از جمله موادی است که می‌تواند در تقویت گرافت به کار رود. هدف از این مطالعه بررسی نتایج شنوایی استفاده از غضروف هوموگرافت در جراحی تمپانوپلاستی با غضروف بود.