Iskustvo i pojam stida u židovstvu - Jasminka Domaš (Crkva u Svijetu, 2016)
U radu se nastoji pokazati koliko se i u kojoj mjeri stid živi u sva- kodnevici unutar židovske kulture i koliko se suvremenost odmaknula od tradicionalnih vjerskih i etičkih vrijednosti Iznesene misli i teze potkrjepjene su primjerima iz židovske literature, potvrđujući univer-zalnost i aktualnost njihova značenja u današnje vrijeme.