بررسی همبستگی سلامت معنوى و خودكارآمدى جنسى در زنان باردار - Soroor Yektayar; Fatemeh Nahidi; Fereshteh Narenji; Mohammad Fayaz (پژوهش در دین و سلامت, 2022)
سابقه و هدف: سلامت معنوی از ابعاد چهارگانۀ سلامت در انسان است كه در كنار ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی قرار گرفته و عامل اثرگذار بر ارتقای سلامت محسوب می‌شود. خودکارآمدی جنسی با باور فرد در توانایی عملکرد جنسی مؤثر و تطابق با شریک جنسی خود در ارتباط است و نوعی خودارزیابی و کارآمدی در عملکرد جنسی محسوب میشود. هدف پژوهش حاضر بررسی همبستگی سلامت معنوى و خودكارآمدى جنسى در زنان باردار مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر سنندج در سال 1398 بود.