واکاوی گزاره‌های اعتقادی-کلامی قرآن‌ کریم دربارۀ سلامت محیط‌ زیست؛ مطالعۀ کیفی در نقد دیدگاه کیت توماس - Abbas Bakhshandeh-Bali (پژوهش در دین و سلامت, 2022)
سابقه و هدف: برخی از نظریه‌پردازان علت اصلی ظهور بحران‌های محیط زیست را آموزه‌های ادیان می‌دانند. برای نمونه کیت توماس به بخشی از آیات قرآن کریم اشاره می‌کند و آن را موجب شکل‌گیری آسیب‌های مختلف زیست‌محیطی قلمداد می‌کند. هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی انتقادی دیدگاه کیت توماس بود. در این بررسی انتقادی تلاش شده است از گزاره‌های اعتقادی-کلامی با محوریت گزاره‌های قرآن کریم استفاده شود.