Рецензія на комплексне дослідження: «Україна Соборна у боротьбі за державну незалежність 1917-1923 рр.» колективу авторів: Цепенда І.Є., Кугутяк М.В., Великочий В.С., Добржанський О.В., Литвин М.Р., Павлишин О.Й., Соляр І.Я., Вітенко М.Д. - Микола Гуйванюк; Михайло Юрій (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Історія, 2024)
Робота «Україна Соборна у боротьбі за державну незалежність 1917-1923 рр.» є цілісним результатом комплексних досліджень з новітньої історії України, які здійснено у співпраці науковцями Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника, Львівського національного університету ім. І.Франка, Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича та Інституту українознавства ім. І.Крип’якевича НАН України.