"Els cinc regnes". Disseny de materials utilitzant les noves tecnologies i avaluació d'aprenentatges - Carmen Pérez Buendía (Enseñanza de las Ciencias, 2014)
La tesi realitzada ha tingut com a objectiu estudiar l'eficàcia del procés d'aprenentatge experimentat en un grup d'estudiants mitjançant una metodologia que utilitza com a recurs bàsic les Tecnologies de la informació i la comunicació, TIC, desenvolupada en grups cooperatius. En concret, s'ha investigat el nivell adquirit en les competències científica i digital a partir de la unitat didàctica Els Cinc Regnes organitzada en cinc blocs (Ésser viu, Regne Monera, Regne Protista i Virus, Regne Fongs, Regne Vegetal i Regne Animal).