VIEWS OF UKRAINIAN LINGUISTS ON LANGUAGE AND FAITH AS THE KEYSTONE TO THE MAKING OF A NATION / УКРАЇНСЬКІ МОВОЗНАВЦІ ПРО МОВУ І ВІРУ НАРОДУ ЯК ОСНОВУ ФОРМУВАННЯ НАЦІЇ - Альбіна КОВТУН (Актуальні питання суспільних наук та історії медицини, 2018)
Цель исследования ‒ охарактеризовать актуальные для настоящего времени взгляды украинских языковедов