DANASÎNA PIRTÛKA “MELAY CIZÎRÎ ŞITÊK DERBAREY JIYAN Û BERHEMÎ” - Zülküf Ergün (Mukaddime, 2017)
Kurte: Ev pirtûk ji aliyê Prof. Dr. Îzedîn Mistefa Resûl ve hatiye nivîsîn û di 1990î de di li Hewlêrê di “Çapxaney Darul Hîkme bo Çapkirdin û Billawkirdnewe”yê de hatiye çapkirin. Pirtûk ji 231 rûpelî, destpêkek, 14 beş û çavkaniyan pêk tê. Nivîskar di serî de çend gotar di Radyoya Kurdî ya Bexdayê de derbarê Mela de belav kiriye û pêwîst dîtiye derbarê vî “helbestvanê rêber û binyaddanerê helbesta klasîk a kurdî” de xebateke serbixwe binivîse û wî bide nasandin.