مرگ زودرس ناشي از هاری عليرغم دريافت ایمونوگلوبولین و واكسن - Mahmood Sadeghi; Masoome Bayani; Mohammad Montazeri (طب اورژانس ایران, 2015)
هاری یک بیماری ویروسی است که میزان کشندگی بالایی داشته و پس از ظهور علائم بالینی چه در انسان و چه در حیوان درمان پذیر نخواهد بود. افرادی كه مورد گاز گرفتگی توسط حیوانات مشکوک قرار می گیرند، در صورت مراجعه سریع به مراكزی که خدمات پیشگیرانه را ارائه می دهند، می توانند از ابتلای به بیماری هاری در امان قرار بگیرند. اما دوام و میزان ايمني در افرادي كه ایمونوگلوبولین و واكسن هاري را تزريق نموده‌اند،  مورد سؤال است. در اين مقاله، خانم 57 ساله‌اي معرفی می شود که توسط شغال مورد گزش قرار گرفته و عليرغم دريافت ایمونوگلوبولین و واكسن هاري فوت كرده است.