Endoskopinių tyrimų reikšmė storosios žarnos vėžio ankstyvajai diagnostikai - Pavel Elsakov (Lietuvos Chirurgija, 2003)
Pavel Elsakov Vilniaus universiteto Onkologijos institutas, Santariškių g. 1, LT-2021 Vilnius El paštas: e.jelsakova@vb.lt