БРЕНДИНГ В ПОСТКРИЗИСНЫЙ ПЕРИОД. - А. Тулембаев; Д. Сейдалиева (Хабаршысы. Экономика сериясы, 2015)
Бұл мақалада дағдарыс кезеңде кəсіпорындарда бренд-коммуникациялардың дамуы қарастырылған. Мақалада танымал жарнама берушілердің қызметіне талдау жасалынған, бренд-коммуникацияларды дамыту- дың əдістері қарастырылған.