ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДАҒЫ БАНКТЕРДЕ ИПОТЕКАЛЫҚ НЕСИЕЛЕУДІҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - А. С. Умирзакова (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
В данной статье автор рассматривает правовые вопросы ипотечного кредитования в Республике Казахстан.