Деякі питання узгодження норм податково-трудового законодавства в контексті публічного та приватного права - O. Ye. Demenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2024)
Стаття присвячена дослідженню деяких питань узгодження податково-трудового законодавства в контексті публічного та приватного права. Встановлено, що сплата податків є предметом регулювання податкового права, а для виникнення зобов’язання по сплаті податків необхідні встановлені податковим законодавством вимоги.