Milan Štefanovič: Pozemkové právo - Ivana Průchová (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2005)
Recenze publikace - Milan Štefanovič: Pozemkové právo EUROUNION, spol. s r.o., Bratislava, SR, ISBN 80 88984 52 1, 304 s.