Tot hier … en nú verder – behoeften van ouderen tijdens de coronapandemie in Nederland - Gwenda Engels; Fatiha Baâdoudi; Lidwien Lemmens; Fons van der Lucht (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2022)
Geen samenvatting