Актуальні питання медичного захисту військовослужбовців на кораблі (катері) в умовах біологічного зараження - L. A. Ustinova; I. M. Shvets; V. L. Bohaienko; Z. M. Shvets; V. I. Saglo; V. А. Barkevych; V. М. Shmigol; О. А. Yevtodiev (Український журнал військової медицини, 2023)
Мета роботи: вивчення особливостей медичного захисту військовослужбовців на кораблі (катері) в умовах біологічного зараження; розробка алгоритму дій посадових осіб та віддання корабельних команд щодо дій на кораблі (катері) в умовах біологічного зараження.