Za profesorem Floriánem Sivákem - Ladislav Vojáček (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 1997)
Osobu profesora Floriána Siváka znají nejen tisíce absolventů a studentů bratislavské právnické fakulty, na níž dlouhá desetiletí působil, ale zprostředkovaně i mladší ročníky absolventů a současní studenti práva v České republice.