Læreres beskrivelser av eget arbeid med Ungdomsbedrift - Ingunn Elder; Astrid Margrethe Sølvberg (Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis, 2018)
Merk: Denne artikkelen ble publisert i tidsskriftet FOU i praksis. Tidsskriftet skiftet navn til Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis i september 2019.