Masywna kalcyfikacja mięśniaków macicy jako przyczyna porażenia splotu krzyżowego – opis przypadku = Massive calcification of uterine fibroids as a cause of sacral plexus palsy - a case study - Gustaw Wójcik; Agata Pocztarska; Teresa Stawińska (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Wójcik Gustaw, Pocztarska Agata, Stawińska Teresa. Masywna kalcyfikacja mięśniaków macicy jako przyczyna porażenia splotu krzyżowego – opis przypadku = Massive calcification of uterine fibroids as a cause of sacral plexus palsy - a case study. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(10):331-336. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.162889