ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ SMART-СТРАТЕГІЇ В РОЗВИТКУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ - O. M. Shevtsova; Ya. O. Shevchenko; A. S. Feshchenko; T. Yu. Dubinina; N. V. Myronenko; N. O. Sinyenko; P. P. Ganynets; O. V. Sarkanych; O. O. Sukhanova (Medična Informatika ta Inženerìâ, 2018)
Розглянуто основні принципи та перспективи використання нової стратегії освіти, що здобула назву SMART. Показано, що найважливішим принципом медичної післядипломної SMART-освіти є забезпечення її компетентнісної орієнтованості, тобто постійного оновлення змісту навчання. Підкреслюється, що рішення проблем SMART-освіти пов'язано з двома напрямами: визнанням необхідності об'єднання формального й інформального навчання та інтелектуалізацією процесів передавання знань.