Poročilo predsednice društva za antične in humanistične študije za obdobje od aprila 1995 do maja 1999 - Barbara Šega Čeh (Keria: Studia Latina et Graeca, 2000)
Če potegnemo črto pod štiriletnim delovanjern Društva za antične in humanistične študije Slovenije za obdobje od 22. aprila 1995 do maja 1999, lahko ugotovimo, daje nase društvo tudi v teh štirih letih, četudi v okviru skromnih finančnih možnosti, svoje Člane povezovalo ob pestri društveni dejavnosti, obenem pa na različnih področjih tudi posodobilo delovanje društva.