معرفی کنه های پیش استیگمای (Acari: Trombidiformes: Prostigmata) جمع آوری شده از روی درختچه های تمشک در حوزه مرکزی استان گیلان - پژمان تاج میری (تحقیقات آفات گیاهی, 2013)
در بررسی فون کنه های پیش استیگمای درختچه های تمشک حوزه مرکزی استان گیلان طی سال های 1389-1388 تعداد 28 گونه متعلق به 26 جنس و 17 خانواده از روی این درختچه ها جمع آوری و شناسایی شدند که گزارش های جدید برای فون استان گیلان و ایران بهترتیب با * و ** مشخص شده اند. درصد فراوانی کنه های پیش استیگما جمع آوری شده از میان استیگمایان کمتر ولی از سایر راسته های کنه های جمع آوری شده بیشتر بود. فهرست گونه های شناسایی شده به ترتیب خانواده به شرح زیر است: Tarsonemidae: Tarsonemus sp.; Raphignathidae: Raphignathus hecmatanaensisKhanjani & Ueckermann, 2003; Stigmaeidae: Stigmaeus pilatus* Kuznetzov, 1978, Zetzellia mali* (Ewing) Summers, 1960; Cunaxidae: Coleoscirus buartus Den Heyer, 1980*, Cunaxoides sp.*; Tetranychidae: Tetranychus urticae Koch, 1836, Bryobia rubriculus* (Schenten, 1857), Panonychus citri (McGregor), 1916, Oligonychus bicolor (Banks, 1894); Tydeidae: Tydeus sp., Brachytydeus sp.; Tenuipalpidae: Cenopalpus irani Dosse, 1971, Brevipalpus obovatus Donnadieu, 1875; Anystidae: Anystis wallacei** Otto, 1992, Anystis baccarum (Linneus, 1886); Bdellidae: Spinibdella cronini (Baker & Balock, 1944); Eupalopsellidae: Eupalopsellus trudis**Summers, 1960; Camerobiidae: Neophyllobius sp.*; Siteroptidae: Siteroptes cerealium* (Kirchner, 1864); Cheyletidae: Cheyletus malaccensis Oudemans, 1903, Cheyletus eruditus (Schrank, 1781), Cheletomorpha lepidopterorum (Shaw, 1794); Erythraeidae. Erythraeus (Zaracarus) ueckermanni* Saboori et al., 2004, Abrolophus iraninejadi* Saboori & Hajiqanbar, 2005; Trombidiidae: Allotrombium pulvinum Ewing, 1917; Trombiculidae: Neotrombicula (Neotrombicula) near baschkirica** Kudryashova, 1998; Eupodidae: Eupodes sp.*.