ДОСВІД РЕАЛІЗАЦІЇ ІНСТИТУЦІЙНИХ ПОЛІТИК ВІДКРИТОЇ НАУКИ В ЄВРОПЕЙСЬКИХ УНІВЕРСИТЕТАХ - Ірина Іванівна Драч; Світлана Григорівна Литвинова; Олена Михайлівна Слободянюк (Інформаційні технології і засоби навчання, 2022)
В умовах війни РФ проти України та в повоєнний час зростає актуальність підвищення якості досліджень для відновлення економіки та розбудови держави. Удосконалення досліджень шляхом покращення обміну, передачі та доступу до наукових знань шляхом трансферу знань та відкритих інновацій забезпечує імплементація концепції «Відкрита наука».