IX Congreso sobre Investigación en Didáctica de las Ciencias - Comité Executiu (Ciències, 2013)
Del 9 al 12 de setembre de 2013 es celebrarà la 9a edició del Congrés Internacional sobre recerca en Didàctica de les Ciències, organitzat per la revista “Enseñanza de las Cienci-as”. En aquesta ocasió, el Congrés es celebrarà a la ciutat de Girona.