Zalazak: Kriza Evropske unije i pad Rimske republike – nekoliko povjesnih analogija - Dusan Dostanic (Srpska Politička Misao, 2020)
Prikaz knjige: Davida Engelsa, Zalazak: Kriza Evropske unije i pad Rimske republike – nekoliko povjesnih analogija. Zagreb: Litteris. 344 str.