Проблемні питання співвідношення між підготовкою до військової служби та підготовкою до національного спротиву - V. Volovyk (Аналітично-порівняльне правознавство, 2022)
Метою статті є визначення особливостей співвідношення між підготовкою до військової служби та підготовкою до національного спротиву.