СУЧАСНІ АНТИФРИКЦІЙНІ МАТАРІАЛИ - Alexander Dobrovolsky; Valeriy Kosenko (Гірничі, будівельні, дорожні та меліоративні машини, 2016)
Наведені характеристики сучасних антифрикційних матеріалів, які були отримані, досліджені і останнім часом застосовуються для виготовлення деталей, що працюють в умовах тертя та зношування.