ОСНОВНЫЕ ДЕТЕРМИНАНТЫ ХИЩЕНИЯ, СОВЕРШЕННОГО ПУТЕМ ГРАБЕЖА. - Ж. К. Кожантаева. (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
Мақалада автор криминалдық, соның ішінде пайдақорлық-зорлық себептерінің факторларын қарастырады.