Seminari Administració pública i gestió de riscos - Marc Tarrés (IDP, 2009)
Ressenya del seminari organitzat des dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC pel Dr. Marc Tarrés. La activitat es va realitzar amb el patrocini de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i va tenir lloc al Saló de Graus de la Universitat de Barcelona (UB), els dies 19 i 20 de novembre de 2008. El seminari va comptar amb la presència de reconeguts especialistes procedents dels àmbits acadèmic i judicial, que van exposar davant una concurrència nodrida el paper dels poders públics davant situacions de risc. Els ponents van ser el Dr. José Esteve Pardo, catedràtic de Dret Administratiu de la UB; el Dr. Juan Antonio Carrillo Donaire, professor titular de Dret administratiu de la Universitat de Sevilla; el Dr. Gabriel Doménech, professor de Dret Administratiu del CEU - San Pablo de València; l'Il·lm. Sr. Manuel Táboas Bentanachs, magistrat de la Sala Contenciosa Administrativa del TSJ de Catalunya, i el Dr. Francesc Rodríguez Pontón, professor titular de Dret administratiu de la UB.