Здійснена мрія (до 80-річчям з дня народження Я. І. Чехмана) - П. В. Топольницький; О. М. Полюдов; Е. Т. Лазаренко; О. В. Мельников (Технологія і техніка друкарства, 2010)
Матеріал тез присвячений професійним здобуткам та вкладу у розвиток видавничо-поліграфічної справи професора Чехмана Ярослава Івановича з нагоди його 80-річчя.