Становлення органів прямого оподаткування УСРР в період грошової реформи 1922 -1924 рр. - Ю. В. Котик (Український селянин, 2014)
Статтю присвячено малодослідженій в історичній науці темі становлення органів прямого оподаткування УССР у 1922 – 1924 рр. На підставі архівних матеріалів розкрито заходи радянської влади в Україні з формування органів прямого оподаткування в умовах проведення грошової реформи 1922 – 1924 рр.