Zahraniční kontakty katedry trestního práva v roce 1997 - Jana Zezulová (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 1998)
Katedře trestního práva Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně se podařilo v průběhu roku 1997 realizovat několik zajímavých akcí v podobě přednáškových pobytů lektorů z prestižních zahraničních univerzit a vědeckých seminářů.