A BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM INTÉZMÉNYFELJESZTÉSI TERVE - ZSOLT ROSTOVÁNYI (Köz-gazdaság, 2020)
A Budapesti Corvinus Egyetem Intézményfejlesztési tervének (a továbbiakban IFT) második részét tartja kezében az olvasó. Ez a rész az ütemezésnek megfelelően korábban elkészült első, helyzetértékelő rész megállapításaira, helyzetelemzésére alapozva a középtávú (4 évre szóló) stratégiát tartalmazza a módszertani útmutatóban megadott szempontrendszer alapján.