مطالعه فلور، اشکال زیستی و پراکنش جغرافیایی پوشش‌گیاهی و بانک بذر خاک منطقه حفاظت‌شدة مانشت و قلارنگ در استان ایلام - مهدی حیدری; مصطفی نادری (علوم و تحقیقات بذر ایران, 2017)
این مطالعه با هدف بررسی فلور پوشش گیاهی و بانک بذر خاک در منطقه حفاظتشده مانشت و قلارنگ در استان ایلام انجام شد. مطالعه پوششگیاهی بهروش رولوه و بانک بذر خاک بهروش پیدایش نهال انجام شد. بر اساس نتایج در مجموع 192 گونه گیاهی متعلق به 38 تیره و 131 جنس در منطقه مورد مطالعه در پوشش و بانک بذر خاک ثبت شد که از این گونهها 67 گونه در هر دو بخش بانک بذر خاک و پوشش گیاهی مشترک بودند و 13 و 112 گونه بهترتیب تنها در بانک بذر خاک یا پوشش گیاهی یافت شد. در پوشش گیاهی 179 گونه متعلق به 125 جنس و 36 تیره ثبت شد. تیرههای Asteraceae و Poaceae  غالبترین تیرهها از نظر تعداد گونه بودند. شکلزیستی غالب در بانک بذر خاک و پوشش گیاهی بهترتیب تروفیتها (42 درصد) و همی کریپتوفیتها (48 درصد) بودند. از نظر پراکنش جغرافیایی در هر دو بخش بانک بذر خاک و پوشش گیاهی بیشترین سهم فلور متعلق به عناصر ناحیه رویشی ایران – تورانی بودند. شکل رویشی غالب در بانک بذر خاک شامل فرم رویشی یکساله علفی با 40 درصد (32 گونه) و فرم رویشی چندساله علفی (5/32 درصد) و در پوششگیاهی شامل چندساله علفی (6/48 درصد) و یکساله علفی (1/25 درصد) بود.