АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ МЕРЕЖ ЕЛЕКТРОННИХ РЕСУРСІВ ТА ВІРТУАЛЬНИХ ЕЛЕКТРОННИХ БІБЛІОТЕК НАУКОВО-ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ УКРАЇНИ - Zoya V. Savchenko (Інформаційні технології і засоби навчання, 2012)
У статті подано результати аналізу досліджень функціонування мережі віртуальних електронних бібліотек та науково-освітніх ресурсів на базі загальноосвітніх, вищих навчальних закладів та наукових установ НАПН України.